Arxiu de l'autor: drsantiagobassas.com

L’alopècia té solució

L’alopècia és la pèrdua dels cabells al cuir cabellut, però també pot donar-se a les celles, les pestanyes o, fins i tot, al borrissol corporal. Les causes per les quals es pot produir són múltiples.

L’androgenètica n’és la més freqüent i la que preocupa a un major nombre de persones perquè hi ha una influència genètica primordialment. Existeixen molts altres factors, com poden ser els dèficits de vitamines, calci, i molts minerals o aminoàcids. Altres factors hormonals també hi influeixen, com les alteracions tiroïdals o les hormones sexuals masculines, les infeccions, l’estrès, factors psicològics, i una infinitat de causes més.

Continua llegint

La alopecia tiene solución

La alopecia es la pérdida del cabello en el cuero cabelludo, pero también puede darse en cejas, pestañas o incluso en el vello corporal. Las causas por las que se puede producir una alopecia son múltiples.

La androgenética es la más frecuente y la que preocupa a un mayor número de personas debido a que existe una influencia genética primordialmente. Existen otros muchos factores, como pueden ser los déficits de vitaminas, calcio, y muchos minerales o aminoácidos. Otros factores hormonales también influyen, como las alteraciones tiroideas u hormonas sexuales masculinas, infecciones, estrés, factores psicológicos, y un sinfín de causas más.

Continua llegint

Entrevista al dermatòleg Santiago Bassas

Avui conversem amb el Doctor i Dermatòleg Santiago Bassas, prestigiós dermatòleg de la ciutat de Barcelona. Entre les seves especialitats hi ha els problemes capil·lars com la prevenció de la caiguda capil·lar o alopècia en general.

Font (versió en castellà):
http://www.disimularcalvicie.es/index.php/entrevista-al-dermatologo-santiago-bassas/

Entrevista al Dermatologo Santiago Bassas

Hoy conversamos con el Doctor y dermatologo Santiago Bassas, prestigioso dermatólogo de la ciudad de Barcelona. Entre sus especialidades están los problemas capilares como la prevención de la caída capilar o alopecia en general.

Fuente:
http://www.disimularcalvicie.es/index.php/entrevista-al-dermatologo-santiago-bassas/