Clínica

Clínica

Clínica dermatològica a Barcelona, de reconegut prestigi nacional i internacional. Compta amb un equip de professionals qualificats per oferir-vos un diagnòstic correcte i avançat del vostre problema cutani, i una àmplia gamma de tractaments mèdics, quirúrgics i cosmètics personalitzats.

La pell pot presentar problemes i malalties diverses que, en alguns casos, es deriven d’altres afeccions. D’altra banda, darrerament s’està produint un augment de patologies tumorals, tant benignes com malignes.

Actualment s’estan imposant els tractaments cosmètics i estètics, tant per prevenir com per tractar l’envelliment cutani. Cada dia disposem de mètodes més innovadors i efectius, com ara el làser, els implants de farcit, els peelings físics i químics, i la mesoteràpia amb vitamines i aminoàcids, entre d’altres.

El nostre equip de professionals té una gran experiència en el tractament d’alopècies o pèrdua de cabells (ja iniciat pel Dr. Manuel Bassas, pare del Dr. Santiago Bassas). A la vegada, som especialistes en dermatologia pediàtrica, tractaments làser per a patologia tumoral i estètica, malalties de transmissió sexual i detecció precoç del càncer de pell, incloent la microscòpia d’epiluminiscència digital (Fotofinder® Dermoscope).